Gyakran Ismételt Kérdések

A RaceDots rajtszámtartó mágnesekkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre itt találod meg a választ. Amennyiben további kérdésed van, bátran írj nekünk az info@racedots.hu email címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Sportéremtartó Webáruház facebook oldalán.

A RaceDots ratszámtartó mágneseket Magyarországon online a Sportéremtartó Webáruházban, személyesen pedig a Watchman Pontban vásárolhatod meg. Jelenleg 4 darabos csomagokban, 13 változatban kapható.

A raktáron lévő termékek szállítási ideje a választott szállítási módtól függően 2–4 munkanap. Ha valamelyik változat elfogyott, várhatóan 2-4 héten belül újra készleten lesz. A webáruház megfelelő termékoldalán kérhetsz automatikus értesítést a raktárra érkezésről.

A RaceDots átmérője 12,7 mm, az összekapcsolt mágnespár magassága 7,7 mm. Egy mágnespár tömege kb. 4 gramm.

A RaceDots anyaga N35 neodímium. Ezek a ritkaföldfém alapú mágnesek mai napig a létező legerősebb állandómágnesek. Mágnesességüket legalább 50 évig megtartják. Minden egyes RaceDots szétválasztásához 2,5 kg húzóerő szükséges.

Amennyiben az óvatos kezelés ellenére eltörted valamelyik mágnesgyűrűt, kérünk róla egy fotót az info@racedots.hu email címre, és máris küldjük neked a tartalékot.

A különböző időmérő rendszerek tesztelése során egyik esetben sem okoztak problémát a rajtszámra erősített mágnesek. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy közvetlenül az időmérő chip mellé helyezd a RaceDots mágneseket. Ha mégis aggódsz a rendszer hibátlan működése miatt és van rá lehetőséged, használd a versenyen vagy a rajtszámátvételi helyen kihelyezett chip ellenőrző konzolt.

Sajnos ezt nem tudjuk biztosan megmondani. Fontos, hogy orvos vagy egészségügyi szakember véleményét kérd ki ebben a témában, mielőtt használni kezded a RaceDots mágneseket!

A RaceDots nagyon erős mágneseket tartalmaz, ezért távol tartandó minden olyan eszköztől, amelyet károsíthat a mágneses tér. Ne tedd a mágneseket elektronikus eszközök, mobiltelefon, tablet, számítógép, karóra, akkumulátor, bankkártya vagy bármilyen adathordozó eszköz közelébe!

A mágnesgyűrű nikkel bevonattal van ellátva, ezért ha arra érzékeny vagy, közvetlenül a bőröddel érintkezve allergiás reakciót válthat ki. Speciális igény esetén műanyag bevonatú mágnesgyűrűt tudunk biztosítani.