Gyakran Ismételt Kérdések

GY. I. K.

A RaceDots rajtszámtartó mágnesekkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre itt találod meg a választ. Amennyiben további kérdésed van, írj nekünk bátran a Kapcsolat oldalon.

A RaceDots átmérője 12,7 mm, az összekapcsolt mágnespár magassága 7,7 mm. Egy mágnespár tömege kb. 4 gramm.

A RaceDots anyaga N35 neodímium. Ezek a ritkaföldfém alapú mágnesek mai napig a létező legerősebb állandómágnesek. Mágnesességüket legalább 50 évig megtartják. Minden egyes RaceDots pár szétválasztásához 2,5 kg húzóerő szükséges.

A különböző időmérő rendszerek tesztelése során egyik esetben sem okoztak problémát a rajtszámra erősített mágnesek. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy közvetlenül az időmérő chip mellé helyezd a RaceDots mágneseket. Ha mégis aggódsz a rendszer hibátlan működése miatt és van rá lehetőséged, használd a versenyen vagy a rajtszámátvételi helyen kihelyezett chip ellenőrző konzolt.

Sajnos ezt nem tudjuk biztosan megmondani. Fontos, hogy orvos vagy egészségügyi szakember véleményét kérd ki ebben a témában, mielőtt használni kezded a RaceDots mágneseket!

A raktáron lévő termékek szállítási ideje a választott szállítási módtól függően 1–3 munkanap. Ha valamelyik változat elfogyott, várhatóan 3-4 héten belül újra készleten lesz. Ha szeretnél értesülni a raktárra érkezésről, jelezd nekünk a Kapcsolat oldalon.

Amennyiben az óvatos kezelés ellenére eltörted valamelyik mágnesgyűrűt, küldj róla nekünk egy fotót a levelezési címeddel együtt, és díjmentesen postázzuk a cseredarabot.

A RaceDots nagyon erős mágneseket tartalmaz, ezért távol tartandó minden olyan eszköztől, amelyet károsíthat a mágneses tér. Ne tedd a mágneseket elektronikus eszközök, mobiltelefon, tablet, számítógép, karóra, akkumulátor, bankkártya vagy bármilyen adathordozó eszköz közelébe!