fbpx

CLOVER rajtszámtartó mágnescsomag

7.900 Ft

RaceDots rajtszámtartó mágnesek 4 darabos bliszter csomagban.

Készleten

Leírás

A RaceDots egy nagyszerű alternatív megoldás a rajtszámod rögzítésére, biztosítótű helyett. A praktikus, színes kis mágnesek használatával a rajtszám felhelyezése villámgyors, ráadaásul nem kell szitává lyukasztanod kedvenc futóruhádat.

Elképesztően erős

Minden egyes RaceDots két, nagyon erős mágneses félből áll. A hihetetlenül stabil rögzítés azonban nemcsak a mágneseknek, hanem a különleges kialakításnak is köszönhető. Az összekapcsolódó felek ugyanis alakjuknál fogva sem engedik kicsúszni a rajtszámot a szorításból. Bármilyen vastag a ruhád, a rajtszámod stabilan a helyén marad.

Praktikus és biztonságos

A verseny előtti forgatagban te is kapkodva tűzöd fel a rajtszámodat, miközben összeszurkálod magad? Felejtsd el a ziherejsztűt! Dobd fel a rajtszámodat egy perc alatt és add át magad a verseny hangulatának! Muszáj, hogy egyenesen álljon a rajtszámod? A RaceDots mágnesekkel rögzített rajtszámot néhány határozott mozdulattal a helyére igazíthatod.

Kíméli a ruhádat

A rajtszámtartó mágnesek használatával nem keletkeznek maradandó lyukak és sérülések kedvenc futóruhádon. Mindkét mágneses fél nikkel bevonattal van ellátva, ezért nem hagynak foltot a ruhán, bármilyen erősen izzadsz is. A RaceDots ráadásul öltöztet is. Dobd fel a rajtszámodat hozzád illő mintás mágnesekkel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CLOVER rajtszámtartó mágnescsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További termékeink